IZU lavasteen & IZU minimal vloeren, wat is het verschil?

Bij het kiezen van vloeren, muren en meubels voor het huis, is het belangrijk om te begrijpen welke materialen het beste passen bij jouw stijl en behoeften. Twee populaire opties van IZU, Lavasteen en Minimal epoxy gietvloeren, bieden beide unieke eigenschappen en esthetische mogelijkheden. Laten we eens kijken naar het verschil tussen deze twee prachtige producten.

IZU Lavasteen: Stoer en duurzaam

In IZU Lavasteen is aan de epoxy lavasteen toegevoegd, waardoor het product een stoer en robuust karakter krijgt. Lavasteen, natuurlijk zwart van kleur, voegt een lichte grijze spikkel toe aan de kleuren, waardoor een uniek en levendig effect ontstaat. Het toevoegen van lavasteen maakt het product nog net iets harder dan de Minimal variant, waardoor het bij uitstek geschikt is voor industriële toepassingen. Echter, dit betekent niet dat het niet geschikt is voor thuisgebruik. Als je houdt van een stoere uitstraling, kan IZU Lavasteen een prachtige keuze zijn voor je interieur.

IZU Minimal: Zachte elegante eenvoud

Aan de andere kant biedt IZU Minimal een zachtere, meer elegante benadering. Deze gietvloeren, muren en meubels stralen een tijdloze eenvoud uit, waardoor ze perfect passen bij een breed scala aan interieurstijlen. De egale afwerking creëert een rustige en harmonieuze sfeer in elke ruimte.

Net als bij IZU Lavasteen zijn de Minimal producten krasvast, waterdicht en UV-bestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het verschil zit hem vooral in de uitstraling: terwijl Lavasteen een meer ruwe en stoere esthetiek heeft, straalt Minimal een ingetogen en verfijnd gevoel uit.

Kies wat bij jou past

Of je nu gaat voor de stoere uitstraling van IZU Lavasteen of de zachte elegantie van IZU Minimal, beide producten bieden hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het belangrijkste is dat je kiest wat het beste past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van jouw huis. Met IZU ben je verzekerd van prachtige producten die je interieur naar een hoger niveau tillen, ongeacht welke variant je kiest.

Lees meer

Een echte krachtpatser: IZU lavasteen vloer.

De lavasteen gietvloer is een ware krachtpatser - de sterkste gietvloer die beschikbaar is! Het is samengesteld uit hoogwaardig kunsthars,...
We zien een opvallende trend opkomen: een voorliefde voor kleur. De toekomst van interieurs is helder en gedurfd. De IZU...
IZU epoxy staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Naast vloeren en decoratieve toepassingen kan IZU epoxy ook worden...