Online Gallery van kunst en design van (beginnende) kunstenaars

IZU art & design is meer dan meubilair; het maakt jouw interieur persoonlijk omdat het weerspiegelt wat voor jou belangrijk is. Je leeft bewust, vanuit je hart en je houdt van mooie spullen met betekenis. IZU art & design staat voor bijzondere, unieke accessoires en interieurstukken van designers en kunstenaars uit binnen- en buitenland die een verhaal hebben. De webshop wordt regelmatig aangevuld met kunst en design; van vazen tot bijzettafels en handgemaakt keramiek tot karpetten. 

Laat me je meenemen naar een wereld waarin design niet zomaar meubels zijn, maar een betoverende reis door jouw persoonlijke ruimte. In deze wereld gaat het niet alleen om het kiezen van stukken om een lege kamer te vullen, maar om het creëren van een verhaal dat resoneert met wie jij bent.

Een wereld waarin design meer is dan slechts een esthetische keuze

Stel je voor dat je leeft in een ruimte doordrenkt van bewustzijn, waar elk meubelstuk een verlengstuk is van je hart en een afspiegeling van wat voor jou echt belangrijk is. Dit is het soort ruimte dat IZU art & design belichaamt, een wereld waarin design meer is dan slechts een esthetische keuze; het is een uiting van jouw innerlijke wereld.

In de schatkamer van IZU art & design ontdek je geen gewoon meubilair, maar eerder buitengewone accessoires en interieurstukken. Deze kunstwerken, afkomstig van getalenteerde designers en kunstenaars uit zowel binnen- als buitenland, dragen een verhaal met zich mee. Ieder stuk vertelt op zijn eigen unieke wijze een verhaal dat resoneert met emotie en creativiteit.

De online winkel van IZU Design is een voortdurend evoluerende galerij van kunst en design. Van elegante vazen tot charmante bijzettafels, van met de hand vervaardigd keramiek tot prachtige karpetten – elk item is zorgvuldig geselecteerd om een toevoeging te zijn aan jouw verhaal. Dwaal door deze digitale expositie en ontdek hoe design niet alleen verbonden is met objecten, maar ook met de mensen die ze koesteren. In de wereld van IZU Design gaat design verder dan de oppervlakte; het is een reis naar het hart van wat jou maakt wie je bent.

Lees meer

Een echte krachtpatser: IZU lavasteen vloer.

De lavasteen gietvloer is een ware krachtpatser - de sterkste gietvloer die beschikbaar is! Het is samengesteld uit hoogwaardig kunsthars,...
We zien een opvallende trend opkomen: een voorliefde voor kleur. De toekomst van interieurs is helder en gedurfd. De IZU...
IZU epoxy staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Naast vloeren en decoratieve toepassingen kan IZU epoxy ook worden...