Outdoor toepassing voor epoxy lavasteen.

In de wereld van vloeroplossingen wint de epoxy lavasteen gietvloer voor buiten steeds meer aan populariteit. Deze veelzijdige vloer combineert esthetiek met functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële buitenruimtes. Laten we dieper ingaan op de voordelen en verschillen, vooral in vergelijking met microcement.

Eenvoudig schoon te maken

Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van epoxy lavasteen gietvloeren is hun onderhoudsgemak. Vuil en vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een sopje, wat resulteert in een vloer die er altijd fris en nieuw uitziet.

Waterbestendig en UV-bestendig

Deze gietvloeren zijn niet alleen waterdicht, maar ook bestand tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen verkleuring en degradatie door langdurige blootstelling aan de zon, waardoor ze ideaal zijn voor buitenruimtes.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Duurzaamheid staat hoog op de agenda, en epoxy lavasteen gietvloeren voldoen aan deze eis. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, verminderen de behoefte aan frequente vervanging en zijn gemaakt van materialen die minder impact hebben op het milieu.

Antibacterieel en ultrasterk

Met een natuurlijke antibacteriële eigenschap biedt de epoxy lavasteen gietvloer een hygiënische oplossing. Bovendien is het ultra sterk, bestand tegen slijtage, krassen en impact, waardoor het een ideale keuze is voor drukke buitenruimtes.

Of je nu op zoek bent naar een neutrale tint of een levendige kleur, deze vloeren bieden een breed scala aan kleuropties. Bovendien kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in zowel binnen- als buitenruimtes, waardoor een vloeiende overgang tussen deze gebieden ontstaat.

Hoewel beide vloersystemen hun eigen voordelen hebben, heeft epoxy lavasteen enkele duidelijke voordelen, vooral voor buiten toepassingen. Terwijl microcement flexibeler kan zijn, biedt epoxy superieure waterdichtheid, UV-bestendigheid en duurzaamheid.

De toepassing van een epoxy lavasteen gietvloer voor buiten biedt een reeks voordelen die esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit combineren. Of je nu kiest voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes of een vloer nodig hebt die bestand is tegen de elementen, epoxy gietvloeren bieden een oplossing die aan alle eisen voldoet. Terwijl microcement zijn eigen unieke voordelen heeft, is het duidelijk dat epoxy in veel buitenomgevingen de voorkeur geniet vanwege zijn waterdichte, UV-bestendige en duurzame eigenschappen.

Lees meer

Een echte krachtpatser: IZU lavasteen vloer.

De lavasteen gietvloer is een ware krachtpatser - de sterkste gietvloer die beschikbaar is! Het is samengesteld uit hoogwaardig kunsthars,...
We zien een opvallende trend opkomen: een voorliefde voor kleur. De toekomst van interieurs is helder en gedurfd. De IZU...
IZU epoxy staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Naast vloeren en decoratieve toepassingen kan IZU epoxy ook worden...